Nilgün-İsmet Akınalan İlkokulu

Vizyon: Türk MilliEğitiminin temel amaçları doğrultusunda geçmişten aldığı öz güven ve güç ile çağın gereğine göre yaşayıp Atatürk’ün gösterdiği çağdaş uygarlık düzeyine çıkarmayı hedefleyen çağdaş ,nitelikli , demokrat ve verimli okul toplumunu oluşturmaktır. Atatürkçü düşünce sisteminin ; çağdaş insan, profesyonel meslek adamı ve uzmanı, toplum lideri, Olarak öngördüğü vatandaş profiline ulaşmak ve tutarlı, akılcı, özgür, öz benliğinden ve kültüründen kopmamış, çağdaş ve evrensel kültürle bütünleşmiş bir insan tipi ortaya koymaktır.

Misyon: Kendine ve insan haklarına saygılı özgür ve demokratik düşünen , Öğrenmeye ve arastırmaya hevesli , Sorumluluk sahibi kendine güvenen iletişim becerileri yüksek Atatürk ilke ve inkilaplarını özümseyen bireyler yetiştirmek ; Teknolojik tüm gelişmeleri okulumuza kazandırmak ; 21 yüzyıla ayak uydurarak öğrencilerin gelişim ihtiyaçlarını karşılayabilecek beceriler kazandırmak, Öğrenmenin bilincinde olan öğrenciler yetiştirmektir .

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Isınma: Kalorifer-Doğal Gaz
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: BEN OKUYORUM GAZİANTEP OKUYOR PROJESİ YAZMAYA DEĞER PROJESİ

WEB - https://niakinalanilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Sarıgüllük Mah. Nakıb Ali Cad. No2 Şehitkamil / Gaziantep

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Sarıgüllük Mahallesi Nakıb Ali Caddesi No:2 ŞEHİTKAMİL/GAZİANTEP

Adres - Sarıgüllük Mah. Nakıb Ali Cad. No2 Şehitkamil / Gaziantep

Ulaşım Her çeşit ulaşım aracı kullanılır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Merkezde 1,5 Km